Het werd tijd, hoog tijd, dat Cosa naar het Gooi kwam. Natuurlijk is Baarn niet zo héél ver reizen, maar wij Gooiers willen dat soort zaken nou eenmaal hier en wel nu. We worden op onze wenken bediend, want in juli heeft Cosa in Naarden-Vesting zijn deuren geopend. Voor wie het nog niet kent: Cosa biedt authentiek Italiaans eten volgens het populaire shared dining-concept. Alles huisgemaakt en gegrild op houtskool.
Na-borrel
Daarnaast is Cosa een fijne (wijn)bar, waar je graag de borrel en hoogstwaarschijnlijk ook de na-borrel meepakt. Het gaat, behalve om het ongelofelijk lekkere eten, om de sfeer en het totaalplaatje waardoor Cosa in Baarn zo’n succes is geworden. Eigenaar Jasper Borggreven vindt het leuk en spannend dat er nu ook een vestiging in Naarden-Vesting is. “De Vesting is enorm in beweging en op horecagebied is er van alles te vinden. Met Cosa hopen we een mooie aanvulling te zijn.” De locatie heeft hij alvast mee: tegenover het oude stadhuis, naast de kerk.
Barry in Cosa
Barry Meijer zu Schlochtern is het gezicht van Cosa Naarden-Vesting. Een bekend gezicht, want om zich te ontwikkelen werkte hij als freelancer in diverse Gooische zaken, waaronder LA George, Het Hert, De Goede Gooier en Mauve. Het werd tijd voor een blijvertje, vond hij, iets waar hij met hart en ziel voor kon gaan.
Cosa Cucina & Winebar, Marktstraat 7, Naarden-Vesting.
Telefoon: 035- 2031715. www.restaurantcosa.nl